Assortiment

We hebben bijna 20.000 verschillende artikelen op het gebied van bouwbeslag, ijzerwaren en machines, maar je zoekt waarschijnlijk iets specifieks. Misschien is het 't makkelijkste als je ons gewoon belt. Dan doen wij het zoeken voor je.

Ook als je niet precies weet of wij hebben wat je zoekt, ben je van harte welkom om ons te bellen of te emailen. Ongetwijfeld kunnen we je verder helpen. Ook als we de betreffende producten niet zelf verkopen.

We leveren aan Nederlandse inkoopcombinaties, grossiers en technische groothandelaren.
 
Sommige mensen willen alleen producten van een bepaald merk. Anderen vinden de prijs en prijs-kwaliteit-verhouding belangrijker. Wij kiezen het laatste, en geven de voorkeur aan kwaliteit en prijs-prestatie-verhouding, los van het specifieke merk. En jij?

Op zoek naar machines van KEF of Stenhoj? Wist je dat we soms gebeld worden door klanten die onderdelen zoeken voor machines die ze 30 jaar geleden gekocht hebben? Die machines zijn niet stuk te krijgen. En onderdelen zijn gewoon verkrijgbaar.
 
 

Onze missie: 

“Vanuit kennis, techniek, innovatie en kwaliteit, een professioneel en rendementsvol productaanbod bieden aan vakhandel, retail en doe-het-zelf markten en deze optimaal tevreden krijgen en houden."

 

Onze visie: 

In een markt waarin ontwikkelingen steeds sneller lijken te gaan, zien wij kans om middels een sterke persoonlijke relatie met fabrikanten, vakhandel en gebruikers, continue innovatie- kwaliteit- en rendementsvolle producten aan te bieden. Hierdoor zijn wij in staat een onderscheidend programma te leveren, dat voorziet in een professioneel productaanbod voor zowel vakhandel, retail, DIY, en de gebruiker.Op deze manier willen wij onze positie onderscheiden in deze handelsmarkt gebaseerd op partnerschip en een lange termijn strategie.